FSGroup, s.r.o. | Premyslené kroky
16346
post-template-default,single,single-post,postid-16346,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Premyslené kroky

Premyslené kroky

4.5. oslavujú svoje meniny Florián, Aglája, Floriána, Pelagia. Mená majú latinský, ruský a grécky pôvod. Florián je ako prelietavý vták, pokiaľ ide o vzťahy.

Mužské meno FLORIÁN je latinského pôvodu a v preklade znamená „kvet“.

Osobným číslom tohto mena je 5 – Riziko. Títo muži sú dosť konzervatívni. Pôsobia ako veľmi pokojní ľudia, ale vo vnútri to niekedy v nich vrie. Majú vždy premyslené, čo a ako chcú konať, i keď niekedy to nie je možné zrealizovať. Občas sú pomalí, to preto lebo starostlivo uvažujú ako budú konať a svoje problémy riešiť.

V citoch sa málokedy vedia ustáliť. Každá žena je pre nich niečím zaujímavá a oni sa snažia nájsť si ku každej cestu. Nemajú priveľa času na budovanie dlhodobých vzťahov a keď sa ocitnú v nejakej závažnej a ťažkej situácii, tak sa niekedy obrátia chrbtom a nechajú svojich spoločníkov, aby si poradili sami. Nie sú teda extra spoľahliví, ani dôveryhodní, ale občas vedia získať pre seba výnimočné podmienky a dosiahnuť úspech. Ten však nemusí byť trvalý, pretože radi riskujú a potom stratia všetko, čo dosiahli. Jedno je však pravda – nikdy sa nevzdávajú a k svojim deťom sú veľmi zodpovední, takže im nechajú dostatok prostriedkov na dobrý štart do života.

Floriánovia sú veľmi pracovití vo svojom zamestnaní. Vždy vedia dobre riešiť svoje pracovné záležitosti a nakoniec dosiahnu výborne výsledky. Často sa realizujú v oblasti medicíny. Ich zdravie je celkom v poriadku. Keďže radi využijú každú príležitosť v ich živote, nemali by sa veľmi náhliť. Medzi ich ochranné rastliny patrí nechtík a podbeľ, ochranné kamene smaragd, zafír a avanturín. Toto meno je vhodné pre znamenia  Baran, Býk, Rak, Lev a Ryby.

FLORIÁNA je ženská podoba mena Florián. Obe mená majú rovnaký význam aj pôvod.

AGLÁJA je ženské ruské meno, pôvod v gréckom slove „aglaos“-„krásna, nádherná“.

PELAGIA je ženské meno gréckeho pôvodu, význam je „morská“, resp. „po mori sa plaviaca“.

Kalendár mien pre nás pripravujú „slobodní ľudia“ zo spoločností www.fsgroup.sk.

Foto: pexels.com-nurseryart

Zdroje: najmama.aktuality.sk
Tagy: