FSGroup, s.r.o. | Občas to chce samotu
16340
post-template-default,single,single-post,postid-16340,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Občas to chce samotu

Občas to chce samotu

2.5. oslavujú svoje meniny Žigmund, Atanáz, Atanázia, Aténa. Žigmund je družný, komunikatívny, ale občas sa vytratí a nie je o ňom ani počuť. Druhým sa však vždy snažia vždy pomôcť.

Mužské meno ŽIGMUND má nemecký pôvod a v preklade znamená „ochranca víťazstva“.

Osobným číslom tohto mena je 7 – Tajomnosť. Muži s týmto menom sú spoločenskí, ktorí si vždy vedia nájsť priateľov. No občas ľudia o nich dlho nepočujú, lebo potrebujú pokoj a byť osamote, ale neradi sa nudia. Sú to ľudia, ktorí prajú ostatným len dobre a vždy sa snažia pomôcť. Žigmundovia majú problém niekomu dôverovať, často ľudí podozrievajú. V živote nie sú stabilní, ale zato vedia čo chcú a postupne si zodpovedne vybudujú svoj život.

Ich inteligencia je dobrá, preto sa vedia aj vysoko vypracovať. V zamestnaní sú presní, trpezliví a úspešní. Vždy pracujú tak, aby dosiahli to, po čom túžia. Ich ochranné rastliny sú žihľava, rimbaba, skalnica, ochranné kamene ametyst, smaragd. Meno je vhodné pre znamenia Strelec, Baran, Býk, Kozorožec, Váhy a Vodnár.

ANATÁZ je mužské meno gréckeho pôvodu, význam je „athanatos“-„nesmrteľný“.

ANATÁZIA je ženská podoba mena Anatáz. Obe mená majú rovnaký význam aj pôvod.

ATÉNA je mužské meno gréckeho pôvodu, význam je „athanatos“-„nesmrteľný“.

Kalendár mien pre nás pripravujú „slobodní ľudia“ zo spoločností www.fsgroup.sk.

Foto: pixabay.com-Pexels

Zdroje: najmama.aktuality.sk
Tagy: